onsdag den 30. maj 2012

"LAN-Party"

Jeg har netop set en plakat, som reklamerede for "LAN-Party", som egentlig blot er nogle folk, som sætter sig og spiller computer i samme lokale. De spiller ikke nødvendigvis det samme, eller imod hinanden, men det lidt det der er idéen med det.

Jeg forstår virkelig ikke at man sætter ordet "Party" i forbindelse med "LAN", da det intet har men en fest at gøre, da alle sidder i sin egen verden, og stirrer ind i sin egen computer, mens de lukker sig selv helt ude fra resten af verden, ved normalt at sidde med kæmpe store høretelefoner, så de INTET kan opfatte af hvad der sker omkring dem... Dermed er disse folk verdens mest oplagte ofre, hvis man har lyst til at ha' det sjovt på andres bekostning, for så længe der er strøm til deres computere, så lægger de slet ikke mærke til at man står og putter salt i deres cola, binder deres snørrebånd sammen omkring stolen eller at man bare laver et smølfespark på deres høretelefoner, så det larmer helt ekstremt meget, før det er for sent.

Nogle vil måske indvende, at man ikke kan tillade sig at opføre sig sådan overfor andre mennesker, og dér må jeg sige, at jeg er helt enig. Nu er de jo heller ikke "rigtige" mennesker. De er jo typer, som jo ikke ville overleve i to minutter, uden en form for computer indenfor rækkevidde, da de dermed ikke kan tjekke deres "gearscore" i World Of Warcraft. De fleste af de typer, som hver gang kommer til disse "LAN-parties", er virkelig en flok sociale udskud, som blot er et restprodukt af den industrialisering, som vores del af verden har været igennem. De er blot affald fra den proces, som har givet os så høj en velstand, som vi i Danmark har i dag, og chancen for at de nogensinde kommer til, at bidrage med noget som helst til samfundet er så forsvindende lille, at det slet ikke er værd at håbe på..

Nogen burde gøre noget ved det..

1 kommentar:

  1. Rimelig hårde beskyldninger du kommer med der... Jeg er meget i tvivl om du bygger dette udelukket på HTX eller om du overhovedet kender noget til den "rigtige" danske gaming verden... Ordet "party" hører virklig hjemme til et "lan-party". Jeg har selv været til både HTX lan party (i viborg) og et af Danmarks største nemlig HKLAN og kan med glæde sige at et "rigtigt" lan party virkelig er en fest. Så snart kampene er færdige kommer der øl på bordet og så står det ellers bare på druk og hygge med alle de andre der er til stede.

    Nogen burde få sig noget erfaring om hvad de skriver om..

    Undskyld mit dårlige grammatiske sprog da det sikkert er noget du vil hakke ned på når du læser dette..

    SvarSlet